Teknisk SEO

Teknisk SEO kan fort bli nerdete. Vi forklarer deg våre anbefalinger på en pedagogisk måte.

Samtidig som Google har blitt ekstremt gode til å forstå innhold og ulike nettsteder så er teknisk SEO viktigere enn noen gang. Det er en mengde av nye funksjoner og løsinger som må være oppdatert. Selv om Google støtter JavaScript er det absolutt ikke sikkert at det funker uten tilpasninger. Derfor trenger du en SEO-konsulent som kan jobbe sammen med dine utviklere.

Hva er egentlig teknisk SEO?

Man deler vanligvis SEO inn i tre områder. Innholdet og eksterne forhold som lenker inn til nettstedet. Den tredje er teknisk SEO, som handler om de tekniske faktorene som server-oppsett,JavaScript, HTML, HTTPS og mobil-tilpasning for å nevne noen punkter.

Det første man starter med er gjerne en SEO-rapport for å kartlegge den tekniske tilstanden. Se på dette som en EU-kontroll for en bil. Vi gjør alle relevante tester og sjekker, og du får en status med anbefalinger til hvordan mangler utbedres. Denne listen kan du gi til dine utviklere med forslag til prioriteringer. Vi er ikke opptatt av at du skal ha et feilfritt nettsted, men at nettstedet ditt er best mulig rigget for å høste gratis Google-trafikk. Det er en forskjell, og den kommer fram i anbefalingene. Med vår erfaring kan vi luke bort ubetydelig problemer, og heller fokusere på det som gir uttelling.

En annen viktig forskjell på teknisk SEO hos oss er at vi leverer håndverk fra erfarne konsulenter, i motsetning til en del byråer som kun bruker automatisert verktøy som gir generiske råd uten å gå i dybden.

Hva koster teknisk SEO?

Du kan starte med en SEO-rapport. Eller du kan sette opp et prosjekt eller leie inn en konsulent på timesbasis. Et typisk prosjekt koster fra 25 000kr. Full prisliste ligger her.

Ta kontakt for mer informasjon om teknisk SEO

Skriv gjerne noen stikkord, så tar vi kontakt for mer informasjon.